kotteknopp.blogg.se

2015-09-30
22:19:46

Bilder från första omgången prematurkläder
Vill visa hur ett komplett set prematurkläder ser ut. Samt en bild av sonens docka som fått sig ett visningsex.
Tygerna är sponsrade av ett par företag och knapparna likaså.
Mönstren är hämtade från en välgörenhetsgrupp här på Facebook och får inte användas till försäljning.
 
 

2015-09-30
22:09:00

Ny, fräsch start!
Gör en omstart utan reset av bloggen. Det var länge sedan jag över huvud taget skrev någonting här. Men livet går vidare utanför nätet, tro det eller ej!

Jag kände i alla fall att det var dags att dra igång nu igen, kanske till stor del tack vare den klädinsamling jag startat till de ytte-pytte-små prematurerna på Panzi-sjukhuset i Kongo-Kinshasa. Ett frö som världens bästa Astrid sådde i mitt huvud och som jag kände att jag helt enkelt inte kunde släppa utan att bidra!

Jag slängde ut en blänkare på en sida för välgörenhet på Facebook och helt plötsligt började paketen hopas i min brevlåda. Stickat och sytt varvades om varannat. Så i förrgår packade jag allt i en låda och skickade ner det mot Stockholmsregionen och Astrid och David som ingenting visste. Jag skulle ha velat se Astrids min när hon packade upp lådan och fick se allt fint den innehöll!

Själv har jag passat på att bekantat mig med symaskinen och nu, cirka 30-40 plagg senare är vi ganska bra vänner.
Jag har kommit fram till min egen löpandebandprincip så nu går det undan. Idag på lunchen hann jag skära och sy 5 fina, rosa bodysar. Nu i kväll efter att barnen BETT OM ATT FÅ GÅ OCH LÄGGA SIG hann jag med 6 stycken gröna. Knappningen återstår, men den klarar jag inte nu med en skadad högerhand.